sestdiena, 2012. gada 10. marts

8. marts

Daudzas sievietes saka - nesaprotu šos svētkus, nesvinu utt. Arī es nevarētu teikt, ka īpaši svinu, taču atzīstiet, mīļās sievietes, ir taču patīkami saņemt ziedus vai izbaudīt pārsteigumus! :) Darbā puiši bija sarūpējuši kūkas, šampānieti un ziedus, neizpalika arī jauki vārdi par mums sievietēm. Pasākumam bija tāda īsta svētku garša, kāds pat izteicās, ka Ziemassvētku pasākumi darbā nav bijuši tik īpaši. Šogad vispār šķiet, ka kaut kā vairāk pievērsta uzmanība šai dienai. Tikko noskatījos video, kur Brīvības ielā 40 vīrieši apsveic dāmas, nu vai tas nav jauki un pozitīvi? Gan dziesmu iemācījušies, gan Žoržu pieaicinājuši :)




Smaidīt liek arī draugiem.lv kolektīvs, kurš savām sievietēm bija sagādājis svētkus, gan ziedi, gan jaukas pusdienas, gan arī striptīzu dejojošs Vinnijs Pūks :)

Tas ko es gribēju pateikt - ne vienmēr vīrieši mājās pievērš uzmanību šai dienai, nerunājot jau par citām, tāpēc ir patīkami, ka vīrieši, ar kuriem dien dienā strādā plecu pie pleca, sagādā šādus pārsteigumus, un nav vairs pat būtiski, ka tie ir svētki, kas bija aktuāli Padomju laikos, un citi argumenti, jo vienmēr ir patīkami izbaudīt uzmanību, saņemt ziedus un justies īpašai. :)

Nav komentāru: