trešdiena, 2011. gada 26. oktobris

Kur sākas un beidzas robeža?

Kārtējo reizi, protams, TVnet publicē ļoti svarīgas ziņas :) Ne par to šis stāsts, stāsts par to, kā manī radās pārdomās par to, kur sākas un beidzas kailuma un pieklājības robežas, pēc šī raksta foto aplūkošanas


Paskatījos un nodomāju - tik pat labi varēja uz krūšu galiem vienkārši ar siekalām papīriņus uzlīmēt (kā vasarā sauļojoties uz deguna citi līmē), jo šis noteikti vairs nav pieklājīgs dekoltē. Es nesaprotu, kurā brīdī par krūtīm sākti uzskatīt tikai galiņi - parādīšu krūšu galus, būšu kailas krūtis parādījusi, bet, ja parāda visu citu, tās neskaitās plikas krūtis? Absurds.
Tas pats ar dibeniem. Jau krietnu laiku secinu, ka kaut kādā momentā ir sākuši uzskatīt, ka dibens sākas tikai tur, kur strings iegriežas, bet tā taču nav! Dibens sākas tur, kur viņš sākas, neatkarīgi no tā, cik dziļi apenes ierauj, tāpat arī krūtis, bet apkārt pilns ar meitenēm, kurām vasarā no svārkiem karājas laukā dibena vaigi, bet viņas domā, ka tās vēl ir kājas, jo biksītes iegriezušās miesā augstāk. Tai pat laikā, ja viņām uzpīpina vai piedāvā aizvest, viņas šausmonīgi sadusmojas, jo ko Jūs (!) - viņas taču nav nekādas palaistuves! A bet ar pliku dibenu ta staigā, ko tam vīrišķim domāt, kurš skaidri zina, kur sākas un beidzas kājas? :)

Kas interesanti, nu neesmu es puritāne, patīk dekoltē, īsi svārki un caurspīdīgi materiāli, taču, manuprāt, ir tomēr smalka robeža starp "skaisti un seksīgi" un "lēti un nepieklājīgi". Protams, viss iet uz priekšu attīstās un tā, bet, ja visu parāda, kur paliek noslēpums? Kur vieta fantāzijai? Un kur, galu galā, atklāšanas prieks partnerim? :)

Nav komentāru: